ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

OMNIA ΥΓΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ

Η Omnia E-liquids ιδρύθηκε επίσημα το Μάιο του 2015 με μια αποστολή: τη δημιουργία των πλέον μοναδικών, ποιοτικών και αυστηρά ελεγμένων υγρών αναπλήρωσης, που προσδίδουν στην αγαπημένη μας συνήθεια, μια νέα, συναρπαστική, ατμιστική εμπειρία!

Με τα μελλοντικά σχέδια και όνειρα μας να έχουν μπει ήδη σε τροχιά, ξεκινήσαμε το ταξίδι αυτό με βασικούς άξονες την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την έμπνευση έως και την τυποποίηση, κάθε νέας γεύσης που διαθέτουμε στο ευρύ κοινό!

Και είναι αυτή η έμφαση στην ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές, αυτή η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, που μας επιτρέπει πλέον να διαθέτουμε με μεγάλη επιτυχία την εξαίρετη ατμιστική μας βάση, στην ελληνική αγορά.

Με δεδομένες τις δυσχέρειες που όλοι αντιμετωπίζουμε αυτήν την περίοδο, επιλέξαμε να κρατήσουμε τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα, παρέχοντας σταθερά την ίδια υψηλή ποιότητα! Επιλέγοντας πρώτες ύλες από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες της Ευρώπης, της Αμερικής, αλλά και από Έλληνες επαγγελματίες, στοχεύουμε να εντάξουμε την πολυετή εμπειρία μας στους ατμοποιητές σας, ευελπιστώντας στη δημιουργία μίας σχέσης σταθερής, μίας σχέσης εμπιστοσύνης που να εφάπτεται απόλυτα στις προτιμήσεις σας.

Πάθος

Όταν το πάθος σου το μετατρέπεις σε τρόπο ζωής και εργασίας, τότε το αποτέλεσμα πραγματικά σε αποζημιώνει στα βλέμματα των χρηστών και των συνεργατών σου. Αυτή η δίψα για χαμόγελα διαρκείας είναι ο μοχλός, που κινεί όλα μας τα γρανάζια στο εργαστήριο της Omnia E-Liquids! Άλλωστε η κοσμοθεωρία μας υπαγορεύει, ότι αν εμπνεύσουμε όχι μόνο τους συνεργάτες, αλλά και τους χρήστες των προϊόντων μας, δημιουργούμε ένα οργανισμό, ένα προϊόν, ένα όραμα και ένα τρόπο ζωής, που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και που θα εμπνεύσει με τη σειρά του, όλα αυτά που περιλαμβάνει ο μικρόκοσμος αυτός.

Μη συμβιβάζεσαι

Το μυστικό είναι πάντα να ζητάς παραπάνω και να μην εφησυχάζεις, ακόμα και αν θεωρείς ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρεστό στο ευρύ κοινό. Μόνο με τη διαρκή αναζήτηση, τις δοκιμές και την επιμονή παραμένει ζωντανό το "δαιμόνιο" για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης... όταν δεν υπάρχει χώρος για κανένα συμβιβασμό! Οι πρώτοι κριτές και πελάτες είμαστε εμείς, δεν ηρεμούμε στα όμορφα λόγια, πιέζουμε συνεχώς και είμαστε ιδιαιτέρως αυστηροί με τα προϊόντα μας.

Σχεδιασμός με γνώμονα τον καταναλωτή

Το ότι είμαστε ατμιστές οι ίδιοι, δεν είναι επαρκές για να καθορίσουμε το σχεδιασμό και τη φύση των προϊόντων μας. Ενεργά αναζητούμε τη συμβολή και τη γνώμη των καταναλωτών, εφόσον υπάρχει πλήθος μεταβλητών κατά την παραγωγή υγρών αναπλήρωσης με υψηλές προδιαγραφές. Η γεύση διαφέρει από άτομο σε άτομο, από χώρα σε χώρα και η προσπάθεια να συμβαδίζουμε με τις σημερινές τάσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Το ευρύ φάσμα προϊόντων που παρέχουμε είναι η επιτομή της αφοσίωσης μας προς τους πελάτες μας.